גליל גלידת דלעת
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידת שוקולד רול, גלידה חגיגית רול, ו גליל גלידה מיושן.
הוראות
בקערה קטנה שלבו קמח, תבלין פאי דלעת, אבקת אפייה ומלח. בקערה מקציפים ביצים במהירות גבוהה למשך 5 דקות או עד לצהוב בהיר. מקציפים בהדרגה סוכר. מערבבים פנימה דלעת. מקפלים פנימה חומרים יבשים. קו 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר שעווה משומן ומקומח.
יוצקים את הבלילה לתבנית; אופים בחום של 375 למשך 15 דקות. הופכים את העוגה על מגבת פשתן מפוזרת בסוכר קונדיטורים. לקלף נייר; להפשיל עוגה עם מגבת. מצננים על רשת. מגלגלים עוגה על תבנית עם נייר אפייה.
מורחים גלידה מרוככת עד 1 אינץ'. של קצוות.
מגלגלים שוב עוגה, בלי המגבת. מכסים ומקפיאים. להגשה, הניחו לעמוד מספר דקות בטמפרטורת החדר לפני החיתוך. אם תרצה, אבק עוגה עם סוכר קונדיטורים ועליו את הקצפת והפקאן.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "