זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידת שוקולד רול, גלידה חגיגית רול, ו גליל גלידה מיושן.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו קמח, תבלין פאי דלעת, אבקת אפייה ומלח. בקערה מקציפים ביצים במהירות גבוהה למשך 5 דקות או עד לצהוב בהיר. מקציפים בהדרגה סוכר. מערבבים פנימה דלעת. מקפלים פנימה חומרים יבשים. קו 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר שעווה משומן ומקומח.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את הבלילה לתבנית; אופים בחום של 375 למשך 15 דקות. הופכים את העוגה על מגבת פשתן מפוזרת בסוכר קונדיטורים. לקלף נייר; להפשיל עוגה עם מגבת. מצננים על רשת. מגלגלים עוגה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים גלידה מרוככת עד 1 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מגלגלים שוב עוגה, בלי המגבת. מכסים ומקפיאים. להגשה, הניחו לעמוד מספר דקות בטמפרטורת החדר לפני החיתוך. אם תרצה, אבק עוגה עם סוכר קונדיטורים ועליו את הקצפת והפקאן.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "