גליל חביתה טונה: רוטולו די פריטטה קון טונו
רול חביתה תונאן: רוטולו די פריטטה קון טונו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 226 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ביצים, עלי פטרוזיליה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו פולפטון די טונו (כיכר טונה איטלקית), ספגטי עם טונה ורוטב עגבניות (ספגטי אל טון ופומודורו), ו לביבות טונאן וריקוטה (פולפט די טון וריקוטה) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את הביצים והקמח בעזרת מזלג או מטרפה לפירוק גושי פרחים.
מקציפים קורט מלח נדיב והחלב.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת חביתה בגודל 9 אינץ ' על אש גבוהה.
מחממים עד שהשמן חם, אך לא מעשן.
מוסיפים 1/4 את תערובת הביצים לתבנית ומבשלים את הפריטטה בצד 1 עד שהביצים מבושלות והחלק התחתון חום זהוב. בעזרת מרית, הרם בזהירות את הפריטטה מהמחבת והניח אותה בעדינות על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה, תוך שמירה על הצד החום כלפי מטה.
תן לפריטטה להתקרר בזמן שאתה עובד עם הדג. חוזרים על הפעולה עם שאר תערובת הביצים, מכינים 4 פריטטות.
במחבת מטגן קטנה מחממים את יתרת השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, הטונה והאנשובי ובעזרת כף עץ מערבבים בעדינות על אש בינונית-גבוהה. הטונה והאנשובי יתחילו להתמזג לתערובת דמוית משחה.
מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לערבב עד לשילוב טוב, כ -3 דקות.
מורחים בעדינות את תערובת הטונה על הצד החשוף של הפריטטה המקוררת ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מסביב.
מגלגלים את הפריטטה, מקפידים לא לפצח או לפתוח את הפריטטה. עוטפים נייר קלף סביב החביתה המגולגלת, ומניחים לנוח כמה שעות במקרר. פורסים לסיבובים בגודל ביס, ושומרים על נייר הקלף שלם.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. כרמי המקור עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![כרמי מוצא עמק נאפה מרלו]()
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת. "זה יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק היינן טום רינאלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.