גליל פרג
פרג רול הוא צמחוני לחם. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 338 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים חמים, תמצית ונילן, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. נסו גליל פרג, מתכון לגליל פרג, ו גליל פרג (קוזונאק קו מק) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר מחממים חלב, חמאה, סוכר ומלח. מצננים עד פושרים.
מוסיפים 2 ביצים טרופות ותמצית הווניל. ממיסים שמרים במים חמים.
בקערה גדולה שלבו תערובת חלב, תערובת שמרים ומספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בצק בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרדדים בצק ל -12 אינץ'. איקס 18 אינץ'. מלבן.
מורחים עם מילוי זרעי פרג 1 כוס אגוזים. החל מהצד הארוך, מרדדים בצק וצובטים את הקצוות לאיטום.
מניחים על תבנית גדולה משומנת עם התפר כלפי מטה. עקום מעט ליצירת צורת סהר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מקציפים את הביצה שנותרה עם 1 כפית מים;מברישים מעל.
אופים בחום של 350 זוגות כ-30 דקות. מגניב על רשת. מזגגים עם ציפוי הסוכר של הקונדיטורים ומעליהם שאר האגוזים.