גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון שנחאי לחמניות האביב (עם כרוב מטוגן חזיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 159 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. אם יש לך קורנפלור, כתף חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלילי אביב בסגנון שנחאי, Lumpiang שנחאי (לחמניות האביב חזיר), ו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר).
הוראות
חום 3 כפות שמן בווק מעל חום גבוה עד עישון.
מוסיפים חצי כרוב, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים ומשליכים מדי פעם, עד שהתרככו ונבלו, כ -2 דקות.
להוסיף כרוב הנותרים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול.
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה חשופה, מכסים ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מוסיפים חזיר פרוס ומערבבים סביב להפיץ. המשך להתבשל במשך 1 יותר שעה, הוספת מים לפי הצורך, עד הכרוב הוא רך מאוד ונוזל מופחת לחלוטין.
הוסף תרחיף קורנפלור ולתת את התערובת לבוא לרתיחה, בישול עד התערובת מעובה, על 3 דקות.
לעטוף גלילי האביב באמצעות טכניקה זו, באמצעות כ 3 כפות של מילוי לכל גליל.
ברגע שכל האגרולים נעשים, שמן חום בווק ל 375 F.
מוסיפים 4 עד 6 לחמניות ומבשלים, מתעצבנים מדי פעם עם עכביש רשת תיל, עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר וחמים. חזור עם אגרולים שנותרו.
מגישים מיד עם חומץ או רוטב ברווז לטבילה.