גלילי אביב פטריות וכרישה
אגרולים פטריות וכרישה יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך ביצה, רוטב הויסין, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אביב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו גלילי אביב פטריות, כרישה אביבית ומרק לימון, ו כרישה באביב וקיש Fiddlehead (מתכונים דומים).
הוראות
ב ווק חם או מחבת סאוט להוסיף את השמן ואחריו שום, ג ' ינג 'ר וצ' ילה. תיזהר לא להישרף.
הוסף את hoisin ו לטגן בקצרה כדי לקבל את הטעם הגולמי החוצה.
הוסף את shiitakes, כרישה ונבטי שעועית. בדוק לתיבול.
תן מגניב מסננת לנקז היטב. כאשר מגניב, להוסיף את הכוסברה, בצל ירוק וחוט שעועית.
לפרוס עטיפה לאמפיה עם פינה פונה אליך.
מניחים תלולית קטנה בתחתית, להרטיב את הקצוות עם ביצה וגלגל בפינה התחתונה לכיוון האמצע. מקפלים בשני הצדדים ולהמשיך מתגלגל. סיים להתגלגל ותן מנוחה. מטגנים בשמן עמוק ב 350 מעלות עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מגישים עם רוטב טבילה מנטה.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.