גלילי אביב קומקווט שוקולד
צריך מתאבן ללא גלוטן? גלילי קומקווט שוקולד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, קצפת כבדה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. מתכונים דומים: גלילי אביב קומקווט שוקולד, פיצת האביב של Kumquat עם לבבות אספרגוס ארטישוק, ו Banananan ו מנגו ספרינג רולס עם קוקוס-שוקולד גנאש.
הוראות
שים את פרוסות kumquat ומיציהם לתוך סיר קטן, להוסיף את השמנת והמלח, וחמים על חום בינוני רק עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
שים את השוקולד בקערה של מעבד מזון ושופך את קרם הקומקווט החם על זה.
תן לשבת במשך 2 דקות, ולאחר מכן לעבד עד התערובת הופכת חלקה ומבריקה.
מוסיפים את חלמון הביצה, Grand Marnier, וחמאה ותהליך לשלב.
קו 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן עם ניילון נצמד.
יוצקים את תערובת השוקולד לתוך המחבת ומעבירים למקפיא. הקפאה, חשפה, עד קשה לחלוטין.
Unmold חפיסת השוקולד לקלף את עטיפת הפלסטיק.
חותכים את הבר לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל 36 חטיפי שוקולד.
מברשת קלה את כל פני השטח של עטיפת גליל האביב עם קצת ביצה מוכה. סובבו את העטיפה כך שתראו יהלום, והניחו חפיסת שוקולד על הקצה הקרוב אליכם כך שהקצוות של הבר יפגשו את הקצוות של העטיפה כדי ליצור משולש. קח את הפינה של העטיפה הקרובה ביותר אליך ולעטוף אותו סביב השוקולד, ואז לגלגל את השוקולד ממך סיבוב אחד מלא. מקפלים בחוזקה את הצדדים לכיוון המרכז, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל עד סוף העטיפה, לוודא את הסוף אטום היטב. הגדר על תבנית אפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ושוקולד. להקפיא את האגרולים האביב לפחות 10 דקות או עד 2 ימים; להוציא אותם רק כאשר אתה מוכן לטגן אותם.
למלא סיר עם שמן לעומק של 2 אינץ ' וחום עד 350 ° F. כאשר השמן מוכן (קמצוץ זעיר של קמח יהיה לרחוש), להוסיף כמה לחמניות האביב, דואג לא קהל המחבת, ומבשל, מפנה מדי פעם והתאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על 177°, עד חום זהוב, על 4 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומבשלים את הלחמניות הנותרות.
מן הנקודה המתוקה: קינוחים בהשראת אסיה על ידי פישה אונג ו ז ' נבייב קו, זכויות יוצרים (c) 200
פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר