קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי אביב קומקווט שוקולד

גלילי אביב קומקווט שוקולד
צריך מתאבן ללא גלוטן? גלילי קומקווט שוקולד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, קצפת כבדה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. מתכונים דומים: גלילי אביב קומקווט שוקולד, פיצת האביב של Kumquat עם לבבות אספרגוס ארטישוק, ו Banananan ו מנגו ספרינג רולס עם קוקוס-שוקולד גנאש.

הוראות

1
שים את פרוסות kumquat ומיציהם לתוך סיר קטן, להוסיף את השמנת והמלח, וחמים על חום בינוני רק עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום.
3
שים את השוקולד בקערה של מעבד מזון ושופך את קרם הקומקווט החם על זה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תן לשבת במשך 2 דקות, ולאחר מכן לעבד עד התערובת הופכת חלקה ומבריקה.
5
מוסיפים את חלמון הביצה, Grand Marnier, וחמאה ותהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
קו 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
יוצקים את תערובת השוקולד לתוך המחבת ומעבירים למקפיא. הקפאה, חשפה, עד קשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
Unmold חפיסת השוקולד לקלף את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
חותכים את הבר לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל 36 חטיפי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
10
מברשת קלה את כל פני השטח של עטיפת גליל האביב עם קצת ביצה מוכה. סובבו את העטיפה כך שתראו יהלום, והניחו חפיסת שוקולד על הקצה הקרוב אליכם כך שהקצוות של הבר יפגשו את הקצוות של העטיפה כדי ליצור משולש. קח את הפינה של העטיפה הקרובה ביותר אליך ולעטוף אותו סביב השוקולד, ואז לגלגל את השוקולד ממך סיבוב אחד מלא. מקפלים בחוזקה את הצדדים לכיוון המרכז, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל עד סוף העטיפה, לוודא את הסוף אטום היטב. הגדר על תבנית אפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ושוקולד. להקפיא את האגרולים האביב לפחות 10 דקות או עד 2 ימים; להוציא אותם רק כאשר אתה מוכן לטגן אותם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
למלא סיר עם שמן לעומק של 2 אינץ ' וחום עד 350 ° F. כאשר השמן מוכן (קמצוץ זעיר של קמח יהיה לרחוש), להוסיף כמה לחמניות האביב, דואג לא קהל המחבת, ומבשל, מפנה מדי פעם והתאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על 177°, עד חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסננים על מגבות נייר ומבשלים את הלחמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מגישים חמים.
14
מן הנקודה המתוקה: קינוחים בהשראת אסיה על ידי פישה אונג ו ז ' נבייב קו, זכויות יוצרים (c) 200
15
פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר
16
Collins Publishers.