קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

גלילי אביב שרימפס תאילנדי

גלילי אביב שרימפס תאילנדי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו שרימפס, סוכר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -33 דקות. נסו גלילי אביב תאילנדים Pad, גלילי אביב תאילנדים (Pa Pia), ו לחמניות אביב עוף בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את מקלות האורז במספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 1 אינץ ' במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
2
מביאים גלון 1/2 של מים לרתיחה בסיר גדול להגדיר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים 1 כף רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
4
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד רק המשרד, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
הסר את שרימפס מבושל ללוח חיתוך מגניב במשך 3 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, devein, ו קוצצים גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
להחזיר את רוטב סויה מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
מיםמים
7
מסננים את אטריות מקל האורז ומוסיפים למי הסויה החמים. מבשלים עד מכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
אורזאורז
8
בינתיים, לטאטא את מיץ הסיד, נשאר 1 כף רוטב סויה, רסק צ ' ילי, וסוכר יחד בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב סויהרוטב סויה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
9
מסננים את האטריות במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
מוסיפים את האטריות לתערובת מיץ הסיד, זורקים ומניחים בצד בזמן הכנת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ירקירק
פסטהפסטה
11
לזרוק את המלפפון, גזר, כוסברה, ונענע יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלפפוןמלפפון
גזרגזר
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
להעביר כל נוזל unabsorbed מן האטריות לתערובת מלפפון ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
פסטהפסטה
13
חותכים את האטריות לחתיכות קטנות 1 עד 2 אינץ ' עם מזמרה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
14
ממלאים צלחת עוגה עם מים חמים. לטבול 1 עטיפה נייר אורז לתוך המים במשך 10 שניות, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך עד העטיפה הוא גמיש מעט דביק, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טופס פאיטופס פאי
15
מניחים 1/4 כוס תערובת הירקות על 1/3 התחתון של העטיפה הקרובה אליך. כפית 2 כפות שרימפס קצוץ על גבי הירקות. למעלה עם 1/4 כוס אטריות. להביא את הקצה התחתון של לעטוף בחוזקה על המילוי, ולאחר מכן לקפל את 2 הצדדים. לסיים מתגלגל מלמטה למעלה עד העטיפה כולה הוא התגלגל. תיזהר לא לקרוע את נייר האורז.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
ירקירק
פסטהפסטה
שרימפסשרימפס
עוטףעוטף
16
מניחים על תבנית חצי מרופדת בקלף ומכסים במגבת תה לחה. חזור עם העטיפות שנותרו עד המילוי נעלם. לעטוף כל גליל עלה חסה ומגישים עם רוטב זנגביל סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
עלי חסהעלי חסה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
גלולגלול
עוטףעוטף
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחבתמחבת
17
הוסף את כל החומרים לצנצנת lidded ולנער היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
18
לשמש כרוטב טבילה עבור לחמניות האביב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
גלולגלול

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.