קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

גלילי חצילים ריקוטה

גלילי חצילים ריקוטה
לחמניות חצילים ריקוטן דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 602 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פטרוזיליה, שום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. וזה טוב. נסו חציל (חציל) ולחמניות ריקוטה, חציל אפוי ולחמניות ריקוטה, ו חצילים ממולאים בריקוטן ובשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים שום, ומבשלים עד ריחני קל השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
יוצקים עגבניות מרוסקות ורוטב עגבניות. מתבלים עם תיבול איטלקי, מלח, סוכר ופלפל. מבשלים מכוסה על אש בינונית נמוכה במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בצלחת רדודה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם והקמח. בצלחת נפרדת, לטאטא יחד את הביצים והשמנת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. טובלים כל פרוסת חצילים בתערובת הביצים, ואז מעילים בפירורי לחם. מטגנים כל פרוסה עד חום זהוב בשמן החם, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מורחים שכבה דקה של רוטב המרינרה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מורחים 2 עד 3 כפות של תערובת הגבינה על צד אחד של כל פרוסת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
להפשיל, ולמקם בצד תפר צלחת האפייה למטה. כפית את רוטב העגבניות שנותר על הלחמניות. מכסים את צלחת האפייה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה נוספת לפני ההגשה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מרוסקות מחיתעגבניות מרוסקות מחית2largesחצילים, קלופים ופרוס לאורך לפרוסות 1/4 אינץחצילים, קלופים ופרוס לאורך לפרוסות 1/4 אינץ2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתיבול איטלקיתיבול איטלקי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםסוכר לבןסוכר לבן