גלילי חצילים ריקוטה
לחמניות חצילים ריקוטן דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 602 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פטרוזיליה, שום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. וזה טוב. נסו חציל (חציל) ולחמניות ריקוטה, חציל אפוי ולחמניות ריקוטה, ו חצילים ממולאים בריקוטן ובשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום, ומבשלים עד ריחני קל השחמה.
יוצקים עגבניות מרוסקות ורוטב עגבניות. מתבלים עם תיבול איטלקי, מלח, סוכר ופלפל. מבשלים מכוסה על אש בינונית נמוכה במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בצלחת רדודה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם והקמח. בצלחת נפרדת, לטאטא יחד את הביצים והשמנת עם מזלג.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. טובלים כל פרוסת חצילים בתערובת הביצים, ואז מעילים בפירורי לחם. מטגנים כל פרוסה עד חום זהוב בשמן החם, פונה פעם אחת.
מורחים שכבה דקה של רוטב המרינרה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מורחים 2 עד 3 כפות של תערובת הגבינה על צד אחד של כל פרוסת חצילים.
להפשיל, ולמקם בצד תפר צלחת האפייה למטה. כפית את רוטב העגבניות שנותר על הלחמניות. מכסים את צלחת האפייה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה נוספת לפני ההגשה אם תרצה בכך.