גלילי טורטיה
אם יש לכם אבוקדו, עלי בזיליקום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו Rollups טורטיה III, גלילי טורטייה חג המולד, ו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את גבינת שמנת הערווה על ידי שילוב של גבינת שמנת רכה עם עירית, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל, ומיץ לימון. מערבבים לשלב.
מורחים גבינת שמנת בשכבה דקה מעל טורטיות.
הניחו את המרכיבים באמצע הטורטייה: עבור טורקיה רול, להשתמש טורקיה, גזר, מלפפון. עבור מגלגל "סלט", להשתמש חסה, גזר, מלפפון, אבוקדו.
תן לירקות להתרחב מעבר לקצוות משני הצדדים.
מגלגלים את טורטיות בחוזקה כפי שהם ילכו, ואז לעטוף כל רולאפ בניילון נצמד ומקררים במשך שעה אחת. כדי לחתוך, לחתוך כל גליל בדיוק במחצית, ואז בשורה את שני החצאים ולחתוך אותם לשניים שוב. סטנד את החלקים בסוף עד כך הירקות לבלוט העליון.