גלילי קישואים עם גבינת עיזים ונענע
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, עלי נענע, סוג של אש: ישיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן דל פחמימות, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו גלילי תפוחי אדמה בגריל עם גבינת עיזים, קישואים נושכים עם האריסה, גבינת עיזים, ליים ונענע, ו צרפתית בהבזק: חביתה קלה עם קישואים, גבינת עיזים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר קטן של מים לרתיחה מעל חום בינוני. Blanch עירית במים רותחים עד שהתרכך, על 15 עד 30 שניות.
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהניח בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 10 דקות. לחלופין, מחממים גריל גז על חום גבוה עם מכסה סגור במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברשת קישואים עם שמן ועונה עם מלח ופלפל, להעיף ולחזור על הצד השני. גריל קישואים על חום ישיר עד השחמה קלה, על 3 עד 4 דקות. הפוך והמשיך לבשל עד השחמה בצד השני, 2 עד 3 דקות יותר.
מורחים 1 כפית גבינת עיזים על כל פרוסת קישואים, ואז מפזרים מנטה ורסס עם חומץ בלסמי.
מניחים 1 חתיכת ארוגולה ו 1 חתיכת פלפל פרוס בסוף פרוסת קישואים בעדינות לגלגל פרוסה יחד מהקצה. לקשור chive סביב כל גליל כדי לאבטח קרוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.