גלילי שמרים למקרר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 98 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם מים חמים, קמח לחם, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: שלושה-In-One מקרר לחמניות, לחמניות מקרר, ו לחמניות מקרר לילה.
הוראות
מערבבים שמרים, מים חמים, ו 1 כפית סוכר בכוס מדידה נוזלית 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים את שארית הסוכר, החלב, השמן והמלח בסיר קטן; מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב מדי פעם. מגניב עד 11
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת חלב, מערבבים היטב עם מקציף תיל.
מניחים 6 כוסות קמח בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית קמח, ערבוב לעשות בצק נוקשה.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות. (הבצק עשוי להישאר במקרר עד 5 ימים.)
כדי להפוך את הלחמניות, מפזרים הנותרים 1 כף קמח על פני השטח עבודה. אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח משוריין, ללוש 2 או 3 פעמים. מחלקים את הבצק לשלישים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, לעצב בצק לתוך 12 כדורים.
מניחים כדורים בתוך cakepan עגול 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם מנות שנותרו של בצק.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 400 במשך 10 עד 12 דקות או עד הזהב. מעיל מתגלגל בקלילות עם ספריי בישול.