קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

גלילי שרימפס וחזיר

גלילי שרימפס וחזיר
גלילי שרימפס וחזיר נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, פטריות שיטאקה, חזיר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. נסו חזיר ושרימפס ספרינג רולס, גלילי שרימפס וחזיר, ו חזיר ויאטנמי וחסילונים ספרינג רולס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק את השרימפס עם 1 כפית של רוטב סויה ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. בקערה אחרת, לזרוק את החזיר עם 1 כפית הנותרים של רוטב סויה 1/4 כפית כל אחד שמן שומשום, מלח ופלפל. מכסים ומקררים את השרימפס וחזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את shiitake מיובש עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3
תנו לפטריות לעמוד עד שהתרככו, בערך 20 דקות. השליכו את גבעולי הפטרייה וחתכו דק את כובעי השיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת nonstick קטנה, חום 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חצי מהביצים המוכות, ומפיצים אותן על תחתית המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד כמעט להגדיר, 30 שניות. בזהירות להפוך את הביצה ומבשלים עד סט, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לצלחת וחותכים לרצועות דקות.
7
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד ריחני, כ 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את החזיר ומבשלים, לשבור את הבשר, עד שלא נשאר ורוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את החזיר לשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
12
מחממים את 2 כפיות הנותרים של שמן צמחי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את הגזר, jicama, שעועית ירוקה ו shiitake ומבשלים מעל חום מתון, משליך, עד הירקות מתרככים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים לשרימפס ובשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
15
בסיר גדול, מחממים את ליטר 1 הנותרים של שמן צמחי ל 37
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיף את טבעות שאלוט ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להוסיף את המילוי האביב רול יחד עם רצועות ביצה, מלפפון הנותרים 1/2 כפית שמן שומשום. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
17
על משטח עבודה, מברשת את קצה 1 עטיפת גליל האביב עם קצת ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
18
מורחים 1/3 כוס של מילוי שרימפס-חזיר על העטיפה. להביא את הקצה התחתון של העטיפה מעל המילוי ולהפשיל את העטיפה כמו סיגר, מתקפל בקצוות כפי שאתה מתגלגל. חזור עם העטיפות שנותרו, מילוי וביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
19
מחממים את שמן הירקות ל-37
מרכיבים שתצטרך
20
עבודה בקבוצות, מטגנים את האגרולים, פונה פעם או פעמיים, עד חום זהוב פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
21
ניקוז על מגבות נייר. שמור את גלילי האביב המבושלים חמים בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
22
חותכים כל גליל האביב לשניים, לארגן על מגש ומגישים עם רוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.