גמבו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 964 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 7 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, רוטב חריף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גמבו-לאיה "(גמבו + ג'מבליה) תבשיל, גמבו ירוק (גמבו ז'רבס), ו גמבו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את נתחי העוף, המלח, הרוטב החם, העשן הנוזלי והפלפל השחור עם 4 כוסות מים בשקית גדולה הניתנת לסגירה מחדש והניח בתוך מיכל (במקרה של נזילות). מכניסים למקרר למשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מסננים וזורקים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
למלאי: אם יש לכם זמן, אפשרו לעוף להתנקז ולהתייבש כ-30 דקות לפני הצריבה. זה ייצור קרום טוב יותר על העוף ועוד חתיכות חומות בתחתית הסיר, ובסופו של דבר יוסיף עוד טעם לגומבו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק גמביה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מפזרים את נתחי העוף, כולל קצות הצוואר, הגב והכנף השמורים, עם המלח והפלפל. בתנור הולנדי גדול (עדיף ברזל יצוק אמייל) מחממים את השמן על אש גבוהה עד שהוא מנצנץ.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים 1 ליטר מים ועשן נוזלי ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חזקה. מבשלים 1 1/2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחת
8
לאחר 1 1/2 שעות, להסיר את חתיכות עוף, להשליך את הגב, הצוואר ואת הכנף טיפים. מסננים את המלאי ושומרים. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת לגרוס, להשליך את העצמות ואת השומן.