תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון גמבו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך עלה דפנה, עגבניות משומר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו גאמבו ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את הפלפל, מלח שום, תיבול Cajun, עלה דפנה ומערבבים היטב; להפריש. בסיר גדול, מחממים את שמן הירקות על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצלים, הסלרי והפלפלים הירוקים ומערבבים.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.