גמבו שפמנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולי, אז תנו הזדמנות ל שפמנון גאמבו. במנה עיקרית זו יש 189 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלה דפנה, שום, רוטב פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו גמבו שפמנון, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, להביא את 2 כוסות מים לרתיחה. ממיסים את קוביות המרק במים הרותחים.
במחבת בינונית, מחממים את שמן הירקות ומבשלים את הסלרי, הפלפל הירוק, הבצל והשום עד למכרז.
מוסיפים את העגבניות, הבמיה והירקות המבושלים למים הרותחים. מתבלים במלח, פתיתי פלפל אדום, קורנית, עלה דפנה ורוטב פלפל חריף. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 30 דקות.
להוסיף שפמנון, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות או עד שפמנון הוא קשקשי ומכרז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.