גן פנה
גן פנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 586 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פלפל, קישואים, גבינת מוצרלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 81%. נסו פסטה גן פנה, עוף גן ירקות פנה, ו פנה עם רוטב גן שמנמן (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפנה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 11 דקות.
מסננים היטב במסננת המונחת בכיור, מניחים את הפסטה בקערה גדולה ומניחים בצד.
בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הקישואים, הדלעת, הבצל, הפלפלים האדומים והירוקים והשום עד שהירקות רכים, למשך כ -10 דקות.
יוצקים פנימה את העגבניות, רוטב הפסטה והתירס ומערבבים לתערובת.
מפזרים פלפל אדום ושחור לפי הטעם, ומחזירים את התערובת לרתיחה. מבשלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
יוצקים את תערובת הירקות לתוך הקערה עם פסטה פנה מבושל, מערבבים לערבב היטב, וכף לתוך צלחת אפייה מוכן.
מפזרים את גבינת המוצרלה מעל, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והקדרה מבעבעת, 20 עד 30 דקות.