גנאש לשוקו חם ומוקה
Ganache המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה די גרוע. נסו שוקולד חלב אייס Mochas, בננה מוקה עם רוטב שוקולד בסיסי, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השוקולד בקערה קטנה או כוס מדידה 2 כוסות.
יוצקים את המים הרותחים על השוקולד ומערבבים עד חלקה והשוקולד נמס. אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו כדי emulsify מלא את התערובת.
גנאש יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. מחממים בעדינות במיקרוגל לפני השימוש.
ג ' יימס פרימן הוא המייסד והבעלים של חברת Blue Bottle Coffee Company. לאחר שהתחיל בסככת עציצים קטנה באוקלנד לפני כמה שנים, Blue Bottle הוא כיום הצולה המוביל במדינה, עם שישה בתי קפה באזור מפרץ סן פרנסיסקו, מסעדות בשני החופים, ונוכחות על הקו הגבוה וברוקפלר קנטר וצ ' לסי במנהטן. בנוסף לבתי הקפה שלה, בקבוק כחול מוגש במסעדות משובחות ברחבי הארץ, כולל Chez Panisse, Gramery Tavern, Coi, ואחרים, ומקבל תשומת לב תקשורתית באופן קבוע. לראות www.bluebottlecoffee.com במשך יותר.קייטלין פרימן (באנגלית: Caitlin Freeman) היא שפית הבית של חברת הקפה Blue Bottle Coffee Company, והייתה הבעלים של חנות העוגה והממתקים בסן פרנסיסקו. ג ' יימס וקייטלין פרימן גרים בסן פרנסיסקו, קליפורניה.טרה דוגאן, שהייתה כתבת מדור האוכל של סן פרנסיסקו כרוניקל במשך עשר שנים, זכתה בפרס ג 'יימס בירד בטור העיתון הטוב ביותר והייתה מועמדת לפרס ג' יימס בירד לכתיבה. היא חיה עם משפחה, כל הזמן, כל הזמן.