גנאש-עוגות שוקולד מלאות בציפוי מרינג'של שבע דקות
עוגיות שוקולד מלאות גנאש עם ציפוי מרינג'של שבע דקות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, תמצית ונילן, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמאת בוטנים מלאה עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד, Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, ו שוקולד כפול פטל מלא קאפקייקס עם שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו שני מחבתות מאפין סטנדרטיות 12 כוס עם ספינות נייר. מנפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד משולב היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל, חצי תערובת קמח, ואז 1 כוס מים חמים.
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת; מכים רק עד מעורבב.
בואו הבלילה לעמוד עד מקורר מעט מעובה, על 5 דקות. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים הבלילה בין ניירות מאפין (על 1/4 גביע הבלילה כל).
אופים קאפקייקס עד tester מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 22 עד 25 דקות. קאפקייקס מגניבים לגמרי במחבתות.
להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן כבד.
מניחים שבבי שוקולד בקערה בינונית; לשפוך קרם חם מעל.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד קריר ומוצק, על 2 שעות. (לחלופין, צינה גנאש עד מגניב ומוצק, תוך ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.) לעשות קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
להקציף 1/3 כוס מים, סוכר, חלבונים ביצה, קרם של טרטר, ומלח גס להתמזג קערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
הסר קערה מעל המים ולהמשיך להכות עד ציפוי הוא מגניב לגעת, נוקשה, ו billowy, על 2 דקות. מקציפים וניל לציפוי.
באמצעות אגודל, לחץ על מרכז כל קאפקייק מלמעלה למטה, ויצרו כיס עמוק. כף או צינור גנאש לכיס של כל עוגה.
קאפקייקס קפואים, יוצרים פסגות גבוהות. האם קדימה: קאפקייקס יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולאחסן בטמפרטורת החדר.