גספצ'ו אבטיח
זקוק לארוחה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו ? גספצ'ו אבטיח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 113 קלוריות . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם עלי נענע, טל דבש, אבטיח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גספאצ'ו עם קרם אבוקדו , גספצ'ו עגבניות שמנמנות , וגספאצ'ו נהדר .
הוראות
בסיר קטן מערבבים סוכר ומים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 2-3 דקות או עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
עובדים בקבוצות במידת הצורך, שמים במעבד מזון את תערובת הסוכר, האבטיח, טל הדבש, הנענע, מיץ הליים והמלח. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים לפחות שעתיים.
מערבבים שמנת חמוצה וסוכר.