קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות54
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גספצ'ו

גספצ'ו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם בצל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הלחם ב 1 כוס מים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
2
מניחים את הלחם במערבל או מעבד מזון; מוסיפים את העגבניות, המלפפונים, פלפל, בצל ושום. מחית את החומרים עד כמעט חלקה, משאיר קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
לחםלחם
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
יוצקים את תערובת הירקות לתוך קערה גדולה; מערבבים את מיץ עגבניות, סוכר, פפריקה, מלח, פלפל, חומץ, שמן, פטרוזיליה, ומיץ לימון עד בשילוב טוב. מקררים את המרק לפחות 2 שעות עד מאוד מקורר; הטעמים יתפתחו כפי שהוא יושב. עונת גספצ ' ו שוב עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
מרקמרק
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מגישים בקערות צוננות או tureen העליון עם קישוטים הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה