גספצ'ו לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho לבן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שקדים blanched, סבתא סמית ' תפוח קלופים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), גספצ'ו לבן, ו גספצ'ו לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות את הלחם במיץ ענבים במשך 5 דקות, לחיצה על כדי לרכך.
מורחים את השקדים בצלחת עוגה וטוסט במשך 6 דקות, עד זהב קל; בואו להתקרר.
להעביר 1 כוס השקדים לבלנדר.
מוסיפים את הלחם, מלפפון, תפוח, ענבים, שום, חומץ ו 1/4 כוס שמן זית. מחית עד חלקה. מסננים את המרק דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
לטאטא בחמאה ומתבלים במלח ופלפל. מקררים עד שמצוננים, לפחות 30 דקות.
יוצקים את gazpacho לתוך כוסות ומקשטים עם מנטה הנותרים 1/4 כוס שקדים.
טפטוף עם שמן זית ומגישים.