קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גראטן סקאלופ ביי

גראטן סקאלופ ביי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו גראטן צדפות מפרץ. מתכון פסקאטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 3259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, פרושוטו די פארמה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. טיילור ביי סקאלופ סביצ'ה, סביצ'ה צדפת מפרץ עם פניני מלון, ו רמפות וקיש צדפות מפרץ עם קרום גרויסאסטר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים 6 (6 אינץ ' עגול)מנות גרטן על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להכנת התוספת מניחים את החמאה בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה (ניתן להשתמש גם במיקסר ידני). עם המיקסר במהירות נמוכה מוסיפים את השום, השאלוט, הפרושוטו, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, הפרנוד, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. כשהמיקסר עדיין נמוך, מוסיפים את שמן הזית לאט כאילו מכינים מיונז, עד לאיחוד. מקפלים את הפנקו פנימה בעזרת מרית גומי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
PernodPernod
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חממו את הפטם מראש, אם הוא נפרד מהתנור שלכם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים 1 כף מהיין בתחתית כל צלחת גרטן. בעזרת סכין חדה קטנה, הסר את השריר הלבן והקרום מהצד של כל צדפה וזורק. טפחו על הצדפות יבשות במגבות נייר וחלקו אותן בין 3 המנות. כף את חמאת השום באופן שווה מעל החלק העליון של הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהציפוי מזהיב ורוחש והצדפות בקושי גמורות. אם אתם רוצים את הקרום העליון, הניחו את הכלים מתחת לצלייה למשך 2 דקות, עד להשחמה. מסיימים בסחיטת מיץ לימון טרי וזילוף פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד עם לחם צרפתי פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות מפרץ. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר