גראטן סקאלופ ביי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו גראטן צדפות מפרץ. מתכון פסקאטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 3259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, פרושוטו די פארמה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. טיילור ביי סקאלופ סביצ'ה, סביצ'ה צדפת מפרץ עם פניני מלון, ו רמפות וקיש צדפות מפרץ עם קרום גרויסאסטר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מניחים 6 (6 אינץ ' עגול)מנות גרטן על תבנית.
להכנת התוספת מניחים את החמאה בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה (ניתן להשתמש גם במיקסר ידני). עם המיקסר במהירות נמוכה מוסיפים את השום, השאלוט, הפרושוטו, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, הפרנוד, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. כשהמיקסר עדיין נמוך, מוסיפים את שמן הזית לאט כאילו מכינים מיונז, עד לאיחוד. מקפלים את הפנקו פנימה בעזרת מרית גומי ומניחים בצד.
חממו את הפטם מראש, אם הוא נפרד מהתנור שלכם.
מניחים 1 כף מהיין בתחתית כל צלחת גרטן. בעזרת סכין חדה קטנה, הסר את השריר הלבן והקרום מהצד של כל צדפה וזורק. טפחו על הצדפות יבשות במגבות נייר וחלקו אותן בין 3 המנות. כף את חמאת השום באופן שווה מעל החלק העליון של הצדפות.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהציפוי מזהיב ורוחש והצדפות בקושי גמורות. אם אתם רוצים את הקרום העליון, הניחו את הכלים מתחת לצלייה למשך 2 דקות, עד להשחמה. מסיימים בסחיטת מיץ לימון טרי וזילוף פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד עם לחם צרפתי פריך.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות מפרץ. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר