גראטן צ'יליס רנלוס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: Chiles Rellenos Gratin, Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).
הוראות
מניחים צ 'יילס על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 3 אינץ' מחום 8 דקות או עד מושחר, פונה לאחר 4 דקות.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות.
חותכים חריץ לאורכו בכל צ ' ילה; להשליך זרעים, עוזב גבעולים שלמים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף פלפל; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תירס, בצל, אגוזים ושום; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס גבינה, כוסברה, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל אדום טחון.
מניחים חצי שעועית בקערה; מחית עם מזלג.
מוסיפים פירה ושעועית שלמה לתערובת תירס. כפית על תערובת 1/3 כוס שעועית לתוך כל צ 'ילה; קיפול הצדדים של צ' ילה מעל מילוי. מסדרים צ 'ילי ממולא בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ' מצופה ספריי בישול; להפריש.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה; מוסיפים 1/8 כפית פלפל אדום טחון, כמון ואגוז מוסקט, ומערבבים עם מקציף. לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף קמח, ומערבבים עם מקצף; לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב. מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
הגבר את החום למדיום. לבשל תערובת חלב 8 דקות או עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כפית מלח ומיץ ליים.
יוצקים תערובת חלב על צ ' ילי ממולא.
שלב הנותרים 1/4 כוס גבינה ופירורי לחם; מפזרים על תערובת חלב.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע.
Broil 1 דקה או עד העליון הוא חום זהוב.