תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Gratin שורש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 343 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Gratin ירקות שורש, מוקרם שורש סלרי, ו שורש-ירקות מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F עם מתלה באמצע.
3
חותכים ירקות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם שמנת, מלאי, טרגון ומלח ופלפל, שום Gorgonzola. לשים לתוך צלחת גראטן מוכן. מכסים ברפיון בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים במשך 1 שעה, עד ירקות הם מזלג מכרז. אם מכרז, להסיר רדיד, להשאיר צלחת על מתלה באמצע ולהפוך broiler על גבוה. Broil gratin עד העליון הוא זהב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
6
מוקרם יכול להתבצע 1 יום קדימה וחומם ב 325 מעלות F, מכוסה בנייר כסף במשך כ 50 דקות.