גראטן של רדיקיו
גראטן של רדיקיו עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 364 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, רדיקיו, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב ניצנים נמוך גבינה & Radicchio Gratin, Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), ו סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio) (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך כל גבעולים מן Chioggia או Treviso radicchio לאינץ'. ממלאים מחבת גדולה ועמוקה במים מלוחים. מביאים לרתיחה; נמוך יותר לרתיחה.
מניחים את הרדיקיו במים בשכבה אחת. מכסים במגבת תה נקייה. מבשלים בקושי מים רותחים במשך 30 דקות.
בעוד רדיקיו הוא רותח, להכין את הרוטב בשמל: להמס את החמאה בסיר 2 ליטר.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, על אש נמוכה במשך 5 דקות. לאט להוסיף את החלב, להקציף בזריזות כדי למנוע גושים; הקפד לגרד את הפינות, שבו גושים יכולים להסתיר. הגבר את החום למדיום. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מערבבים במלח ופלפל.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.
לנקז את הרדיקיו. לעטוף כל רבעון בפרוסה של פרושוטו. או, אם באמצעות ורונה radicchio, לחלק את הפרושוטו לפי הצורך לעטוף כל חתיכה.
לסדר בשכבה אחת במחבת החמאה.
מורחים עם בשמל, מוודא להגיע אל פינות המחבת.
אופים במשך 15 עד 18 דקות, או עד מבעבע.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;