גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו
גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו נטול גלוטן, משקאות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מקשטים: פולי קפה מוקה, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cantaloupe גראפה Semifreddo, חצי פרלין שקדים עם גראפה-משמשים שלוקים, ו אספרסו חצי פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
היכו יחד חלמונים, סוכר, ו 1/3 כוס גראפה עם מיקסר חשמלי בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים רותחים 10 דקות, או עד עבה וחיוור ותערובת רושמת 170°f על מדחום קריאה מיידית. לשים קערה באמבט קרח ולהכות תערובת עד קר.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מקצף נקי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקציפים קרם בקערה נפרדת עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
להקציף שליש מהלבנים לתערובת חלמון כדי להבהיר ולקפל בלבנים הנותרים ולאחר מכן שמנת, בעדינות אבל ביסודיות.
כפית לתוך תבניות להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, על 2 שעות.
מבשלים סוכר בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג, עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק.
מערבבים יחד מים רותחים, אבקת אספרסו, ומיץ לימון. בזהירות להוסיף קרמל (תערובת יהיה בועה למעלה קיטור במרץ), ואז לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב הוא חלק.
3dip תבניות במים חמים 5 שניות, ואז להפעיל סכין דק קטן סביב קצוות להתהפך על צלחות. כפית של גראפה צונן על גבי כל וצלחות טפטוף עם רוטב אספרסו חם או בטמפרטורת החדר.
* אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, ייתכן שתרצה להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר בקרטון עבור חצי פרדו.* Semifreddo עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה ונשמר קפוא.
בואו לרכך 30 דקות במקרר לפני החשיפה.* אתה יכול לעשות רוטב אספרסו 3 ימים קדימה וצינה, מכוסה. לחמם כדי להתחמם לפני ההגשה.