קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו

גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו
גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו נטול גלוטן, משקאות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מקשטים: פולי קפה מוקה, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cantaloupe גראפה Semifreddo, חצי פרלין שקדים עם גראפה-משמשים שלוקים, ו אספרסו חצי פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
היכו יחד חלמונים, סוכר, ו 1/3 כוס גראפה עם מיקסר חשמלי בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים רותחים 10 דקות, או עד עבה וחיוור ותערובת רושמת 170°f על מדחום קריאה מיידית. לשים קערה באמבט קרח ולהכות תערובת עד קר.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מקצף נקי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקציפים קרם בקערה נפרדת עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להקציף שליש מהלבנים לתערובת חלמון כדי להבהיר ולקפל בלבנים הנותרים ולאחר מכן שמנת, בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
כפית לתוך תבניות להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מבשלים סוכר בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג, עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום.
3
מערבבים יחד מים רותחים, אבקת אספרסו, ומיץ לימון. בזהירות להוסיף קרמל (תערובת יהיה בועה למעלה קיטור במרץ), ואז לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
3dip תבניות במים חמים 5 שניות, ואז להפעיל סכין דק קטן סביב קצוות להתהפך על צלחות. כפית של גראפה צונן על גבי כל וצלחות טפטוף עם רוטב אספרסו חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גרפהגרפה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
* אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, ייתכן שתרצה להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר בקרטון עבור חצי פרדו.* Semifreddo עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה ונשמר קפוא.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
2
בואו לרכך 30 דקות במקרר לפני החשיפה.* אתה יכול לעשות רוטב אספרסו 3 ימים קדימה וצינה, מכוסה. לחמם כדי להתחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)