גרבלקס עם דבש-רוטב דיז'ון
Gravlax עם רוטב דבש-Dijon דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 234 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. אם יש לכם סוכר, מלח כשר, פלפל טחון גס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. מתכונים דומים: סטייקים טונה עם רוטב חרדל דיז'ון, עוטפת סמוקי עם רוטב טבילת דבש דיז'ון, ו ירכיים עוף פריך עם רוטב פאן בלסמי דבש דיז'ון.
הוראות
הסר עצמות קטנות מסלמון עם פינצטה. יש לשטוף סלמון עם אקוויט.
שלב סוכר ו-3 המרכיבים הבאים.
יוצקים חצי תערובת סוכר לתוך צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
מניחים פילה סלמון על תערובת סוכר, צד העור למטה; העליון עם תערובת סוכר הנותרים ספריגים dillweed. מכסים בניילון נצמד.
מניחים עוד צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' מעל לעטוף פלסטיק. מלא בפחיות כבדות. להירגע 24 עד 48 שעות. הפעל פילה כל 12 שעות, ניקוז את כל נוזל שאוסף והחלפת משקולות.
לשטוף ציפוי סלמון; יבש טפיחה. פרוסה דק, החל מהזנב.
מגישים על לחם צרפתי קלוי עם רוטב דבש דיז ' ון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.