גרגירי גבינה נפוחים
גרגרי גבינה נפוחים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים, חלבונים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: שיבולת שועל נפוחה, צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים, ו חביתת גבינה אפויה עם סלסה אפרסק.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; מערבבים בחבית. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להוסיף חמאה ופלפל, ערבוב עד החמאה נמסה. מערבבים בחלמונים, 1 בכל פעם, וגבינה.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש חלבון ביצה מוכה לתוך שיבולת שועל; בזהירות לקפל את החלבונים הנותרים.
יוצקים לתוך קל משומן 13" x 9 " צלחת אפייה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד נפוח השחמה.