גרגרי גבינה מבושלים איטיים
גרגרי גבינה לבישול איטי עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 174 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל מאבן, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שיבולת שועל איטית, בישול איטי גריסים דרומיים שמנת, ו כיריים איטיים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שיבולת שועל ומים 6 כוסות ב 5-או 6-qt. בישול איטי.
בואו לעמוד 1 עד 2 דקות, המאפשר גריסים להתיישב לתחתית. להטות סירים איטיים מעט, ו לרפרף את מוצקים באמצעות מסננת חוט רשת עדינה. לכסות ולספוג 8 שעות או לילה.
מכסים ומבשלים גריסים על גבוה 2 שעות עד 2 שעות ו 30 דקות, תוך ערבוב באמצע. מערבבים בשמנת ומרכיבים הנותרים.
מגישים עם התוספות הרצויות.