גרגרי קיץ עם גבינת עיזים
גרגרי יער קיץ עם גבינת עיזים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו גבינת עיזים עם גרגרי יער קיץ, עוגת גבינת שמנת עם גרגרי קיץ, ו שמנת שוודית עם גרגרי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מערבבים את הסוכר והמים המגורענים על חום גבוה למדי עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים את פירות יער מעורבים ומיץ לימון ומבשלים, בעדינות ערבוב מדי פעם, עד פירות יער מחוממים דרך ולהתחיל לשחרר את המיצים שלהם, על 2 דקות.
מסננים את פירות יער ולהחזיר את המיצים למחבת. מבשלים את המיצים עד מופחת בחצי.
תן לסירופ להתקרר מעט, ואז לקפל אותו בעדינות לתוך פירות יער. מקררים עד שמצוננים, בערך 20 דקות.
בינתיים, במעבד מזון, מחית את הגבינה, הקרם, הסוכר של ממתקים ווניל.
לגרד לתוך קערה, לכסות ולקרר עד מוכן לשרת.
מגישים את גרגרי הקיץ בקערות עם קרם גבינת עיזים.