גרטינטה של ירקות שורש עם שמנת ופונטינה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 269 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, גזר, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קרם קארי של מרק ירקות שורש, פונטינה-מרק סרטן ירקות, ו ירקות בגריל ופיצה פונטינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תחילה 4 מרכיבים בתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מזלפים שמן זית, מוסיפים מלח ים ופלפל וזורקים לציפוי. צולים ירקות 1 שעה 10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
מעבירים ירקות לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'. מערבבים פנימה שמנת, פונטינה ו -1 / 2 כף פטרוזיליה; מפזרים מעל פרמזן, פירורי לחם ושאר 1/2 כף פטרוזיליה.