קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גריבנס ושמאלץ של מייל אנד

גריבנס ושמאלץ של מייל אנד
Gribenes של מייל אנד ו Schmaltz דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 121 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, מיונז תפוחי אדמה שמלץ, ו ביצה ו Gribenes להפיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את עור העוף והשומן על תבנית אפייה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מניחים את המגש במקפיא עד העור קפוא חלקית, על 1 שעה. (זה יעשה את זה יותר קל לחתוך.)
3
מעבירים את עור העוף ללוח חיתוך וחותכים אותו לרצועות באורך 3 אינץ'; ואז לחתוך כל רצועה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את חתיכות עור העוף במחבת צלייה גדולה ולזרוק אותם עם 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהתנור כדי לתת את חתיכות העור מערבבים. להחזיר אותם לתנור ולהמשיך לאפות, ערבוב כל 10 דקות בערך, עד חתיכות עור העוף שניתנו השומן שלהם והם פריך ושחמו יפה. (הבישול צריך להיות פיקוח הדוק, במיוחד כמו חתיכות עור עוף להתחיל חום, כי הם יכולים ללכת משחימה לשרוף מהר מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
7
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו לבשל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
8
בזהירות לשפוך את כל התוכן של מחבת צלייה דרך מסננת מתכת לסיר מתכת או כלי אחר עמיד בפני חום. השאירו את המיכל מעל הסיר כדי לתת gribenes לנקז כמה דקות יותר; ואז להעביר את gribenes למגש או צלחת מרופדת בכמה שכבות של מגבות נייר. אפשר גם שמלץ וגם gribenes להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מתבלים את gribenes עם יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך, ולאחסן אותם במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מעבירים את השמלץ למכולה מכוסה ומקררים אותו עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ