גריל סיד-קארי - שפשף סטייק קולב עם מלון טרי-מלפפון Chutney
גריל סיד-קארי-שפשף סטייק קולב עם מלון טרי-מלפפון Chutney הוא צ'אטני ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כוסברה הקרקע, אבקת קארי, jalapeño כולל זרעים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז קארי יפני עם סטייק קולב, כריכי סטייק עם צ'ילה-ליים מאיו, ו סטייק קולב בגריל.
הוראות
מערבבים יחד טל דבש, מלפפון, בצל, מיץ לימון, כוסברה, jalapeño, ו 1/4 כפית מלח.
מפזרים תבלינים ולתת chutney לעמוד בזמן צליה סטייק.
הכן גריל גז לבישול ישיר-חום מעל חום בינוני; ראה הליך צלייה.
מערבבים יחד מיץ ליים, שמן, אבקת קארי, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. סטייק מעיל עם תערובת קארי.
מתלה גריל שמן, אז סטייק גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, 9 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
תן לנוח על קרש חיתוך 5 דקות, ואז לחתוך דק על פני התבואה.
מגישים סטייק עם צ ' אטני.
סטייק יכול להיות מבושל במחבת גריל משומן קל 2 מבער, 14 עד 16 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
קלוריות 318, 18g שומן הכולל( 6g רווי), כולסטרול 99mg, נתרן 607mg, פחמימות 8g, סיבים 1g, חלבון 29g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.