גרנולה-אגס מצופה ופניני חמאת שקדים
גשו לסופר וקנו תפוחים, חמאה, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press, חטיפי גרנולה עם חמאת שקדים, ו גרנולה חמאת קוקוס שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את הגרנולה במעבד מזון עד שהשיבולת שועל נחתכה לגודל של 1/8 אינץ', אבל לא טחון לחלוטין.
מורחים חמאת גרנולה על שתי פרוסות לחם כדי ליצור את הקרום החיצוני של הכריך. הפוך את שתי פרוסות הלחם והפזר חמאת שקדים על כל אחת מהן. למעלה פרוסת לחם אחת עם שכבה של פרוסות אגס ורסס של דבש. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הלחם קלוי, 3 עד 4 דקות.