גרנולה ביתית
גרנולה תוצרת בית דורשת בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת בוקר זו מכילה 327 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. תמורת 93 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, חלב, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו 20+ גרנולה תוצרת בית: גרנולה שוקולד קלה ועוד , גרנולה תוצרת בית וגרנולה ביתית .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל ושקדים. בסיר קטן מערבבים את מיץ התפוחים, הסירופ, השמן, הקינמון והמלח. מבשלים ומערבבים במשך 3-4 דקות על אש בינונית עד לחימום.
יוצקים מעל תערובת שיבולת שועל; מערבבים לציפוי.
העבר ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שהן פריכות, תוך ערבוב כל 10 דקות. מצננים לחלוטין על רשת. מערבבים פנימה קוקוס וצימוקים. מאחסנים בכלי אטום.