גרנולה מאוד גושית.
גרנולה מאוד גושית יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, גרעיני חמניות, נבט חיטה קלוי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גושי גרנולה, קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה, ו גרנולה Chunky Monkey (בננה שוקולד חמאת בוטנים גרנולה) (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את שיבולת השועל, זרעי חמניות, שקדים ונבט חיטה ושומשום (אם משתמשים) על תבנית אפייה ואופים ב 350 במשך 10 דקות או רק מספיק זמן כדי טוסט שיבולת שועל ואגוזים.בינתיים, קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובעת עם רדיד לרסס עם תרסיס בישול או פשוט קו עם שאינו מקל foil.In קערה גדולה ובטוחה למיקרוגל, משלבת את הדבש, הסוכר החום, החמאה והמלח.
חום במשך 1 דקה ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל הקלויה ואת הקוקוס לתערובת הסוכר ומערבבים היטב, ואז מערבבים את הפירות היבשים (או מוסיפים את זה מאוחר יותר, אם תבחר).
יוצקים לתוך המחבת ולחץ למטה בחוזקה.
אופים ב 300 במשך כ 20-25 דקות.
הסר מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין. הרם רדיד ממחבת ו לשבור את הגרנולה. אתה צריך לקבל גושים ופירורים, אם הכל ילך טוב.
מורחים את גרנולה לא-די-פריך על מגש וחום מחדש ב 300 במשך כ 15 דקות או עד שהוא מתחיל להתבשל.
הסר לתנור ולתת לו להתקרר לחלוטין. אם לא הוספת את הפרי, אתה יכול לזרוק אותו בשלב זה.