קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרנולה שוקולד-קוקוס

גרנולה שוקולד-קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו וידוי # 141: אני צריך קצת שוקולד בארוחת הבוקר שלי ... שוקולד כפול, שקדים, וגרנולה קוקוס, גרנולה קוקוס שוקולד, ו גרנולה שוקולד וקוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מדף האפייה בתנור למתלה האמצעי. מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת חצי מחבת גיליון עם 1 כף שמן קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים את השמן קוקוס כוס 1/4 הנותרים על אש בינונית בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא את אבקת הקקאו, דבש, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן עד חלקה ואת הסוכר נמס לחלוטין. מערבבים בתמציות קוקוס ווניל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קוקוסקוקוס
ונילוניל
דבשדבש
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מערבבים את שיבולת השועל, השקדים וצ ' יפס הקוקוס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי קוקוסשבבי קוקוס
שקדיםשקדים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים עם מרית גומי עד לתערובת שיבולת השועל מצופה לחלוטין בתערובת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
להעביר את התערובת למחבת גיליון מוכן ולחץ לתוך שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים במשך 50 דקות. לכבות את התנור ולתת לשבת בתנור החם במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מתלה אפייה ולתת מגניב.
10
בקערה גדולה, לשבור לחתיכות ולזרוק יחד עם שבבי שוקולד מריר ולבן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה