זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו וידוי # 141: אני צריך קצת שוקולד בארוחת הבוקר שלי ... שוקולד כפול, שקדים, וגרנולה קוקוס, גרנולה קוקוס שוקולד, ו גרנולה שוקולד וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מדף האפייה בתנור למתלה האמצעי. מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מברשת חצי מחבת גיליון עם 1 כף שמן קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחממים את השמן קוקוס כוס 1/4 הנותרים על אש בינונית בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
לטאטא את אבקת הקקאו, דבש, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן עד חלקה ואת הסוכר נמס לחלוטין. מערבבים בתמציות קוקוס ווניל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קוקוס
וניל
דבש
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מערבבים את שיבולת השועל, השקדים וצ ' יפס הקוקוס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי קוקוס
שקדים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים עם מרית גומי עד לתערובת שיבולת השועל מצופה לחלוטין בתערובת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מרית
7
להעביר את התערובת למחבת גיליון מוכן ולחץ לתוך שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים במשך 50 דקות. לכבות את התנור ולתת לשבת בתנור החם במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מתלה אפייה ולתת מגניב.
10
בקערה גדולה, לשבור לחתיכות ולזרוק יחד עם שבבי שוקולד מריר ולבן.