קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

גרניטה בטעם קוקוס-ליים

גרניטה בטעם קוקוס-ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Granitan קוקוס ליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 39 אוהדים. אם יש לכם סוכר, מלח ים גס, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 34%. נסו גרניטה ליים קוקוס, ליים-קוקוס גרניטה, ו גרניטה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' במקפיא כדי להירגע בזמן שאתה עושה את הסירופ פשוט.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על אש נמוכה עד שהסוכר מומס וסירופ הוא ברתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר אותו מהחום, ולאפשר לו להתקרר..
5
משוך את צלחת האפייה הצוננת מהמקפיא, ושופכים את חלב הקוקוס לתוך הצלחת. ייתכן שיהיה עליך להקציף אותו כדי להחליק את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא בסירופ פשוט, גרידת ליים, מיץ ליים וקוקוס טרי עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים את המנה במקפיא, ולתת לו להתקרר במשך 1 שעה.
8
להוציא אותו מהמקפיא, ולהשתמש במזלג, לשבור את גבישי הקרח הנוצרים סביב קצה הצלחת, על ידי גרירתם למרכז המותך יותר. חזור למקפיא וחזור על תהליך זה כל שעה בערך, להחליק את granita לפני שאתה מחזיר אותו למקפיא. כל התהליך צריך לקחת בערך 3 שעות. כאשר אתה מוכן לשרת, לאפשר granita לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, כך שהוא מתרכך. כפית את התערובת לתוך קערה קטנה או זכוכית, העליון עם מלח ים גס מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך