גרעיני דלעת חריפים
זרעי דלעת חריפים הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ידידותי ל-Fodmap, ומתכון שלם של 30 מנות עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 122 קלוריות . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, פפריקה, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 26% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק דלעת מרווה שום צלויה עם גרעיני דלעת מטוגנים חריפים , מרק דלעת בקארי עם גרעיני דלעת חריפים ומרק דלעת בקארי עם גרעיני דלעת חריפים .
הוראות
בקערה קטנה, לזרוק גרעיני דלעת עם שמן, רוטב ווסטרשייר ורוטב פלפל חריף.
מערבבים את המלח, הפפריקה, הכמון והקאיין; מפזרים מעל זרעים וזורקים לציפוי.
קו 15-אין. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה עם נייר כסף; לשמן את נייר הכסף.
מורחים גרעיני דלעת במחבת.
אופים, ללא כיסוי, ב-250 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להשחמה קלה ויבשה, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לחלוטין. מאחסנים בכלי אטום.