ברווז Purloo הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קילבסה, פטריות שיטאקה, חצאי חזה ברווז moulard, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס.
הוראות
1
שים חזה ברווז,עור הצדדים למעלה, בסיר כבד 6 עד 8 ליטר ולהוסיף מרק. מביאים רק לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר ברווז לקערה עם כפית מחוררת, ולאחר מכן, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך את העור וגרוס בשר עם 2 מזלגות. לרפרף ולהשליך שומן מן מרק ולהחזיר ברווז מגורר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד ברווז מבשל, להתפורר נקניק ארוחת בוקר למחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגוררת (לא חובה ללא לקטוז)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים קילבסה, 1/4 פלפל כפית, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. דלג על כל אבל על 2 כפות שומן ולהשליך אותו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
נקניקייה
8 (U-12) שרימפס
5
מוסיפים בצל ופלפלים לתערובת נקניק ולהגדיל את החום גבוה, ואז לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרככים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
העברת תערובת נקניק לקערה גדולה. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להירגע, מכוסה, עד הברווז סיים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
להחזיר תערובת נקניק לסיר עם בשר ברווז ולהוסיף 1/4 הנותרים פלפל כפית, צ ' ילה habanero, ומלח. מערבבים באורז ומביאים נוזלים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך ולח אבל לא רטוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף