דביק איטי צלי בטן של חזיר
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר חזיר מגולגל צלוי איטי, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו בשר חזיר צלוי איטי עם סלריאק & מחית אגס.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
להניח את החזיר, עור בצד למעלה, על מתלה בדיל קלייה. טפטוף עם מעט שמן, ואז לחץ קלות על הפלפלים המרוסקים וקמצוץ של מלח ים גס.
מניחים בתנור, ואז מבשלים 1 hr.
הסר מהתנור ו למרוח עם המיצים. המשך לבשל עוד 1 שעות, צולה כל 20 דקות.
שים את הבצלים החתוכים בקופסת הצלייה מתחת לבשר החזיר.
מערבבים את הדבש יחד עם כמון וצ ' ילי, מברשת אותו על החזיר, ולאחר מכן להגדיל את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מבשלים במשך 30-40 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם, עד קרמל עם זיגוג זהב עשיר על החזיר. לאחר מבושל ומכרז (זה יכול להיות נבדק בקלות על ידי פירסינג הבשר עם סכין), להסיר חזיר מהתנור, ולאחר מכן לעזוב לנוח במשך 10-15 דקות.
בעוד החזיר נח, לחמם את הפח על הכיריים עם הבצל, הוספת 2 כפות מים. זה יהיה להרים כל שאריות מהמחבת, יצירת ליקר בישול לח. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ואז מחלקים בין 6 צלחות. לגלף חזיר לתוך 6 מנות, ולאחר מכן לשרת על גבי הבצל.
יוצקים את כל המשקאות הנותרים מעל ומגישים עם מחית דלעת (להלן).