קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

דביק איטי צלי בטן של חזיר

דביק איטי צלי בטן של חזיר
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר חזיר מגולגל צלוי איטי, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו בשר חזיר צלוי איטי עם סלריאק & מחית אגס.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להניח את החזיר, עור בצד למעלה, על מתלה בדיל קלייה. טפטוף עם מעט שמן, ואז לחץ קלות על הפלפלים המרוסקים וקמצוץ של מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים בתנור, ואז מבשלים 1 hr.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הסר מהתנור ו למרוח עם המיצים. המשך לבשל עוד 1 שעות, צולה כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
שים את הבצלים החתוכים בקופסת הצלייה מתחת לבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
מערבבים את הדבש יחד עם כמון וצ ' ילי, מברשת אותו על החזיר, ולאחר מכן להגדיל את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מבשלים במשך 30-40 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם, עד קרמל עם זיגוג זהב עשיר על החזיר. לאחר מבושל ומכרז (זה יכול להיות נבדק בקלות על ידי פירסינג הבשר עם סכין), להסיר חזיר מהתנור, ולאחר מכן לעזוב לנוח במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
בעוד החזיר נח, לחמם את הפח על הכיריים עם הבצל, הוספת 2 כפות מים. זה יהיה להרים כל שאריות מהמחבת, יצירת ליקר בישול לח. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ואז מחלקים בין 6 צלחות. לגלף חזיר לתוך 6 מנות, ולאחר מכן לשרת על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ליקרליקר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את כל המשקאות הנותרים מעל ומגישים עם מחית דלעת (להלן).
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ליקרליקר