דבש-דיז'ון סלמון ואספרגוס
סלמון דיז'ון דבש ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו דבש דיז'ון בשר חזיר עם אספרגוס, דבש - Dijon-דיל סלמון מרינדה, ו סלמון צלוי עם דבש-Dijon זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב קורנפלור, חמאה ורוטב ווסטרשייר עד חלקה. מערבבים את הדבש, חרדל ופלפל.
מניחים כל פילה סלמון על עובי כפול של רדיד כבד חובה (כ 18 ב. אקס-12 בפנים.).
טפטוף עם תערובת דבש ומפזרים אגוזי מלך.
מניחים אספרגוס סביב סלמון. מקפלים לסכל סביב סלמון ולאטום בחוזקה. גריל, מכוסה, מעל חום בינוני במשך 15-20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.