דבש ותימין-חזה הודו בריין
דבש, טימין-חזה הודו בריין נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 315 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוז, דבש, טימין חזה הודו ניזון, חזה הודו עם בריח דבש, ו דבש בגריל-דיז'ון בריין חזה הודו.
הוראות
שלב 1 כוס מים, 2 כפות פלפל, וזרעי טימין בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום.
יוצקים לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים 6 כוסות הנותרים מים, מלח, דבש וסוכר, ערבוב עד מלח וסוכר להתמוסס.
יוצקים תערובת מלח לתוך שקית פלסטיק zip-top 2 ליטר.
מוסיפים קרח וטורקיה; חותם. מקררים 24 שעות, מסובבים את השק מדי פעם.
הסר טורקיה מהשקית, ולהשליך מלח. לייבש את תרנגול ההודו עם מגבות נייר.
שלב 1 פלפל כף טימין קצוץ; לשפשף מעל טורקיה.
מניחים את ההודו על מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם השד 18
מניחים הודו על מגש. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 15 דקות.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.