דבש-זנגביל מזוגג סלמון עם סלט ארוגולה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מזוגג דבש ג'ינג'ר לאחד, דבש-לימון מזוגג סלמון עם אורז זנגביל חמאתי, ו סלט ארוגולה עם שרימפס עטוף בבייקון ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דבש, 2 כפות מיץ, מים, זנגביל ושום בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
יוצקים תערובת דבש לתוך תבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מסדרים דגים במחבת, בצד עור למעלה.
בואו לעמוד 20 דקות. הפוך דגים; מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח.
Brush fish with honey mixture; broil 7 minutes or until fish is browned and flakes easily when tested with a fork or until desired degree of doneness.
שלב הנותרים 2 כפות מיץ, נשאר 1/4 כפית מלח, שמן, ופלפל בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
הוסף ארוגולה; לזרוק בעדינות מעיל.
הערה יין: דבש מעצים את הבשר העשיר של סלמון בצלחת זו, אשר דורש יין נקי, פריך. I love Havens Albario 2004 from Napa Valley, California ($24). (Albario הוא ענב לבן ספרדי.)- קארן מקניל
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.