דבש לימון עוף שומשום מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 378 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חזה עוף butterflied, זרעי שומשום, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: דבש ושומשום זיגוג חזה עוף עם שעועית ירוקה, Hoisin דבש זיגוג עוף עם פירה שומשום, ו עוף בלימון מזוגג בדבש.
הוראות
1
לרסק 6 שיני שום שלמות עם הצד של סכין כדי לשחרר שמנים ארומטיים( עוזב ציפורן שלם); להוסיף שיני שום כתוש 1/4 כוס שמן שומשום להחדיר טעמים; להפריש; למדוד 1/2 כוס קורנפלור לתוך שקית פלסטיק או מיכל sealing; להפריש; להקציף; לטאטא את החומרים זיגוג שומשום בקערה קטנה; להפריש; לשטוף לימונים ולפרוס את הצורך עבור GARATE; לגרגר 1 כפית גרידה; לסחוט 1/3 כוס לימון: הניחו בצד לימונים.לטאטא את רוטב הדבש-לימון מרכיבים בקערה בינונית למיקרוגל: 1 מרק עוף כוס, 1/3 כוס מיץ לימון טרי, 1/4 כוס כיתה דבש תלתן, 1/2 כפית גרידת לימון טרי מגורר, 1/2 פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית רוטב סויה ו 1/4 כף אבקת ג ' ינג ' ר (אופציונלי: 1 כוסברה טחון טריה טריה טריה ו 1 קצוצה דק בצל ירוק); מיקרוגל במשך 1 דקה על גבוהה; להפריש.BUTTERLY 2-3 חזה עוף נפרד; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' על פני התבואה ולהניח בצד.היכו 1 ביצה עם 3/4 כפית מלח שום, 1/4 כפית אבקת ג ' ינג ' ר ו 1/4 כפית פלפל לבן; לטבול רצועות עוף לתוך תערובת מטבל ביצים; לנער רצועות עוף בשקית עם 1/2 כוס קמח תירס DREDGING, עד מצופה היטב.יוצקים את שמן השום שומשום לתוך ווק; חום ווק להגדרת חום גבוהה; מעייל הצדדים של ווק עם שמן על ידי מתערבל; מערבבים שום עד השום הוא משחי קלות ושמן הוא ריחני, על 2 דקות; להסיר שום עם כף.הוסף רצועות עוף חפורים ללא עצמות ומטגנים במשך 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן; להסיר עוף עם כפית מחוררת; לנקז עוף על מגבות נייר.מיד לשפוך את תערובת רוטב דבש לימון במיקרוגל כדי ווק ולהביא לרתיחה, ערבוב; יוצקים את פתרון זיגוג שומשום מקצף; לבשל, ערבוב, עד שהרוטב רותח ומתעבה; להפוך את ווק.להחזיר עוף מבושל ווק עם הרוטב; מערבבים עד העוף מצופה ברוטב מחומם דרך.מגישים עוף חם ורוטב על אורז יסמין מבושל חם.מקשטים עם 1 כפית זרעי שומשום קלויים, 1 לימון פרוס טוויסט 1 עלה כוסברה; ליהנות!
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמין מבושל
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
עוף מבושל
כוסברה טרייה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/4 כוס חרדל מיובש
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כסף ללא נעליים
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גרעיני חמניות נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשר
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
קליבר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל