קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

דבש מזוגג בשר חזיר Tenderloin עם מלון-רוטב אננס

דבש מזוגג בשר חזיר Tenderloin עם מלון-רוטב אננס
דבש מזוגג בשר חזיר Tenderloin עם מלון-רוטב אננס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם בשר חזיר tenderloins, כוסברה הקרקע, חומץ ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין עם אננס, בשר חזיר מזוגג טנדרלוין עם סלט אננס, ו חזיר בזיגוג רום עם טנדרלוין עם סלסה אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המיץ, דבש, שמן זית, רוטב סויה, ואבקת חמישה תבלינים סינית בצלחת גדולה, רדודה. פאט טנדרלוין מתייבש והופך למעיל במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר 30 דקות או בין לילה. בעוד בשר חזיר הוא במרינדה, להפוך את רוטב הפרי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מערבבים יחד אננס( או פירות חתוכים לקוביות אחרים), מלון, פלפל jalapeo, וחומץ, ומתבלים עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מלוןמלון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בעדינות מעיל נקי רשתות של גריל עם תרסיס שמן בישול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
גריל חום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים tenderloins על פני רשתות ומכסה סגור. לבשל 5 דקות, מכוסה, ולאחר מכן להפוך tenderloins בצדדים שלהם. מבשלים עוד 5 דקות, פונה שוב כל 5 דקות עד שכל 4 הצדדים של tenderloins הם צרוב (במשך סך של 20 דקות).
6
להעביר tenderloins ללוח חיתוך ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
תן לנוח 5 דקות. חותכים tenderloins לרוחב לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים על צלחות העליון עם רוטב פירות. Tenderloins יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec העילית La Celian עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
סיליה עלית מלבק
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.