דבש קלוי שיבולת שועל ופירות ברים
דבש קלוי שיבולת שועל ופירות ברים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו שקדים, קוקוס, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 30%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: אוכמניות בננה שיבולת שועל ברים, אוכמניות קישואים שיבולת שועל ברים, ו חטיפי שיבולת שועל שקדים תות (ג'י-אף, טבעוני).
הוראות
שלב שיבולת שועל, זרעי שומשום ושקדים במחבת מסגרת בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 350, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאגוזים מתחילים להשחים, כ -20 דקות (כ -15 דקות בתנור הסעה 325).
במחבת 4 עד 5 ליטר על אש נמוכה ממיסים 3/4 כוס חמאה.
מסירים מהאש ומוסיפים דבש, סוכר חום ואגוז מוסקט; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת שיבולת שועל, משמשים, צימוקים וקוקוס.
חמאה וקמח את התבנית בגודל 10 על 15 אינץ'. מגרדים תערובת שיבולת שועל לתבנית; לחץ בחוזקה לשכבה אחידה.
אופים בתנור 350 עד להשחמה אחידה ומבעבע במרכז, 20 עד 25 דקות (10 עד 15 דקות בתנור הסעה 325).
חותכים לסורגים בגודל 2 על 5 אינץ'. כאשר מגניב, להרים מהמחבת עם מרית רחבה.