דבש-שעועית אפויה צ'יפוטלה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית אפויה צ'יפוטלה דרום-מערבית, שעועית אפויה צ'יפוטלה לוהטת, ו שעועית אפויה מעושנת צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שאלוט; saut 4 דקות או עד הזהב.
להוסיף כמון ושום; לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים מחית עגבניות ושמן, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים דבש ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך צ ' ילי). להפחית את החום; מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שעועית ותערובת שאלוט בתבנית אפייה של 2 ליטר.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד עבה תוסס.