דג אוקונוס עם חמאת לימון
בס עלומה עם חמאת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פילה בקלה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס ים וירקות קונפטי עם רוטב לימון חמאה, הבס הברונזה של הכומר ריאן עם חמאת שאלוט לימון, ו בס מפוספס עם חמאת אגוזים משחימה, לימון ופטרוזיליה.
הוראות
במחבת צלייה מפלדת אל חלד המוגדרת על פני 2 מבערים, משלבים את המים, היין, הכרישה, הגזר ועלה המפרץ ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות. מתבלים את הנוזל במלח ופלפל ומוסיפים את פילה הדגים, עור כלפי מעלה. מבשלים בעדינות עד הדג הוא רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
בינתיים, להמס את החמאה בסיר קטן.
מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מסננים את פילה הדגים על מגבות נייר, ולאחר מכן להעביר אותם צלחות ערב מחומם.
טפטפו את חמאת הלימון על הדגים, מפזרים את הביצים הקצוצות, הפטרוזיליה והעירית ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.