דג אפוי ברוטב עגבניות
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות, דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו דג אפוי עגבניות-בזיליקום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. שמן תבנית אפייה.דג העונה עם מלח ופלפל ולסדר בתבנית אפייה.
מערבבים רוטב עגבניות, יין ואורגנו ושופכים על דגים.מכסים בנייר כסף ואופים 10-15 או עד מרכזי פילה להפוך אטום.לסחוט 1/2 לימון על הדג.חותכים את החצי השני ל-4 טריזים ומגישים עם הפילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.